Upplevelser

Event

På torsdagskvällar håller vi i olika event i butiken. Kom som du är eller ta med dig nära och kära på en magisk upplevelse!

Musik-meditation

Musikmeditation är en unik och berikande upplevelse som kombinerar de lugnande effekterna av meditation med den emotionella kraften i musik.

Vi kommer under hösten 2024 att ordna musikmeditationer på kvällstid och helger i vår fina lokal på Repslagaregatan 19 i Linköping.

Varmt välkomna!

Smyckes tillverkning

Vi bjuder in dig till en unik och inspirerande upplevelse där du får möjligheten att designa och tillverka dina egna smycken av ett brett utbud av vackra ädelstenar.

Oavsett om du kommer ensam eller om du tar med dig vännerna, lovar vi en upplevelse utöver det vanliga . Vår butik är en plats där alla, från nybörjare till erfarna smyckesmakare, kan låta sin kreativitet blomstra. Med ledning och en vänlig atmosfär får du skapa något som verkligen speglar din personlighet och stil.

Föreläsningar

Vi erbjuder en inspirerande och upplysande upplevelse för alla som söker att fördjupa sin personliga utveckling och förståelse om det spirituella. Här är en översikt över vad de olika föreläsningarna vi erbjuder kan innehålla:

Hur man läser av tarotkort

Lär dig grunderna i tarotkortens symbolik och användning. Denna föreläsning ger en historisk bakgrund av tarot, förklarar de olika kortlekarna och deras betydelser, samt visar hur man tolkar kortens placeringar i en läggning. Du kommer också få praktiska tips på hur du kan använda tarot för personlig vägledning och självkännedom.

Kristallers betydelse

Utforska de unika egenskaperna hos olika kristaller och hur de kan påverka ditt välbefinnande. I denna föreläsning får du lära dig om kristallernas energier, hur de används för healing och meditation, samt hur du kan välja och rena dina egna kristaller. Föreläsningen inkluderar även praktiska övningar för att uppleva kristallernas effekter.

Chakran och energiarbete

Lär dig om kroppens energicentra, chakran, och hur obalanser i dessa kan påverka ditt fysiska och emotionella välbefinnande. Denna föreläsning introducerar dig till olika tekniker för att balansera dina chakran, inklusive yoga, meditation, och användning av kristaller och eteriska oljor. Du får också praktiska råd för att upprätthålla en harmonisk energiflöde.

Astrologi: en introduktion

Förstå grunderna i astrologi och hur planeternas positioner kan påverka ditt liv. Denna föreläsning täcker de tolv zodiaktecknen, planeterna, husen och aspekterna, samt hur man tolkar ett födelsehoroskop. Du får också insikter i hur astrologi kan användas som ett verktyg för personlig utveckling och självinsikt.

Mindfulness i vardagen

Lär dig hur du kan integrera mindfulness i ditt dagliga liv för ökad närvaro och välmående. Denna föreläsning erbjuder praktiska tekniker för att öva mindfulness i olika situationer, såsom under arbete, i relationer, och vid måltider. Vi diskuterar även vetenskapliga studier som stödjer mindfulness för att främja mental hälsa och minska stress.

Healingtekniker och självhealing

Utforska olika metoder för healing, inklusive reiki, energihealing, och ljudhealing. I denna föreläsning får du lära dig hur dessa tekniker kan användas för att främja fysisk och emotionell hälsa. Du får också praktiska övningar för att utveckla din egen förmåga att ge och ta emot healing.

Varje föreläsning är utformad för att ge dig både teoretisk kunskap och praktiska verktyg som du kan använda i din egen spirituella resa. Vår målsättning är att erbjuda en stödjande och upplyftande miljö där du kan utforska och utveckla din inre potential.