Nu skapar vi magi i Linköping…

Välkommen till vår nystartade butik som omsluter en unik kombination av en butik, e-handel samt föreläsningar och workshops. Vi är passionerade inom inre livsstil och hälsa och grunden ligger i kärleken till människan.

Vår vision är att vara en kärleksfull och stödjande kraft i människors liv, där vi strävar efter att ge verktyg, kunskap och produkter som hjälper till att främja inre balans och hälsa. Vi ser fram emot att vara en del av din resa mot ett mer harmoniskt och meningsfullt liv. Välkommen till vår värld av inre livsstil och hälsa!

I vår butik finner du en fridfull och inspirerande atmosfär där vi erbjuder ett brett sortiment av produkter som hjälper dig att finna balans och harmoni i ditt liv. Vår kollektion av kristaller och smycken är noggrant utvalda för att stödja och främja positiv energi samt personlig utveckling.

A Person Handing a Stone to a Woman

För att ytterligare stärka vår gemenskap och dela kunskap erbjuder vi föreläsningar och workshops inom ämnen som självutveckling, mindfulness, meditation och andra aspekter av inre välbefinnande. Våra evenemang sammanför likasinnade och erbjuder lärande, inspiration och gemenskap.

Therese

Use this paragraph section to get your website visitors to know you. Consider writing about you or your organization, the products or services you offer, or why you exist. Keep a consistent communication style.

Boka sittning hos medium

Boka tid för vägledning hos Therese Mirholt som arbetar som medium. Hon erbjuder sittningar i vårt lugna rum bakom butiken.